Dinner buffetten

De dinerbuffetten bestaan uit verschillende gerechten die je zelf kunt samenstellen. De hoofdgerechten worden opgediend in buffetvorm en worden aangevuld met Egyptische tuinbonen, rode bieten met rozijnen, broccoli met kaneel, saffraan rijst, verschillende verse salades, humus-sesamsaus, honingmosterdsaus, pikante saus en Romeins brood.


Apicius € 29,00 pp

Twee hoofdgerechten en één nagerecht. 


Trimalgio € 39,00 pp

Eén voorgerecht, drie hoofdgerechten en drie nagerechten.


Keuze uit de volgende gerechten

Voorgerechten

  • Romeinse salade: verschillende slasoorten met tonijn, olijven, pijnboompitten, tomaaten en komkommer
  • Borekas: bladerdeeg gevuld met gekruide fetakaas, salade, pijnboompitten en honing mosterd dressing
  • Romeinse bouillonsoep: heldere bouillon met vlees en groenten
  • Huisgemaakte linzensoep geserveerd met Romeinsbrood

  • Hoofdgerechten

  • Romeins speenvarken of beenham met vijgensaus
  • Gebakken lamrundergehakt in een ragout met abrikozen en dille
  • Ambachtelijk bereide kippendij met zuidvruchtensaus
  • Rack van ambachtelijk gehouden kruidenvarkens
  • In zijn geheel gegaarde zalm met gepofte tomaten uit de oven
  • Gestoofde visfilet met verse dille en citrus met saffraan
  • Vegetarisch ovengerecht met paprika, aubergine en courgette, gegratineerd met kaas
  • Gestoofd lamsvlees in een oriëntaalse saus, op basis van aubergine, tomaat en rozemarijn

  • Nagerechten

  • Fruitsalade in een honingwijnsaus met munt
  • Zuidvruchtensalade: dadels, vijgen, abrikozen en nootjes in een wijnsaus
  • Huisgemaakte ijstaart met zuidvruchten
  • Warm fruit uit de oven met crumble