Workshops

Naast heerlijk eten is er nog veel meer mogelijk in en rondom de Romeinse Herberg. Wat dacht u van een bijzondere workshop samen met uw collega’s, relaties, familieleden of vrienden? Hierbij verzorgen we desgewenst arrangementen met buffet.


Romeinse kookworkshop

Uniek is onze Romeinse kookworkshop. Met traditioneel keukengereedschap worden Oosterse en Romeinse hapjes gemaakt onder de inspirerende begeleiding van de herbergier. 


Workshop Buikdans

Deze workshop wordt gegeven door een professionele buikdanseres en brengt uw groep in Oosterse sferen. Via eenvoudige stappen maakt u kennis met deze speciale manier van dansen, waarmee u lichaamsdelen leert bewegen waarvan u nog geen weet had. Tijdens deze workshop wordt u passend begeleid met verschillende Oosterse attributen. Een unieke ervaring van beweging, cultuur en sensualiteit. Een plezierige workshop waar we veel bij lachen.


Workshop Waterpijp

In de Oosterse sfeer van duizend-en-één-nacht kunt u genieten van het gebruiksklaar maken en, als u wilt, roken van de authentieke Arabische waterpijp met fruittabak. We creëren voor deze workshop een gezellige, Oosters ingerichte ruimte met authentieke Bedoeïenen krukjes en Bedoeïenen kleding.


Workshop Lauwerkrans

Altijd al een keer op Julius Caesar willen lijken? Wij bieden u deze unieke kans. Tijdens deze workshop maakt u onder begeleiding  van verse bladeren uw eigen lauwerkrans.


Workshop Djembé spelen

Drums en percussie-instrumenten dienden verschillende muzikale doelen in het oude Rome, waaronder muziek voor ritmische dansen en Bacchiaanse vieringen, militair gebruik en de jacht. Deze onderscheidden zich door een stevige beat op drums en handgeklap. En dit doen we met een drum gebaseerd op de Romeinse drinkbeker: de djembé. In groepen van 10 tot 200 deelnemers dansen de deelnemers met elkaar op de opzwepende ritmes en ervaren een samenspel dat een enorme eenheid en plezier met zich meebrengt.

Wilt u meer informatie hierover of wilt u kijken of er nog meer mogelijk is? Klik dan op de onderstaande button om direct contact met ons op te nemen.

Neem contact op