Feesten & Arrangementen

Het is fijn als je onbezorgd kunt genieten. De arrangementen van de Romeinse Herberg spelen hier op in. Van een kop koffie met de befaamde Hemelse koek, een complete warme lunch, van kookworkshops tot trouwen op deze sprookjeslocatie. Wij verzorgen het allemaal. Klik hieronder voor meer informatie.

Let op: tijdens Feest van het licht is het binnen de openingstijden niet mogelijk om onze groepsbuffetten te reserveren. Het is wel mogelijk om een groepsbuffet af te nemen met minimaal 20 personen buiten de openingstijden van het Museumpark.

TROUWEN

Weelderige natuur, proosten onder de sterrenhemel, fakkels in de bossen en Oosterse specialiteiten… sprookjesachtig is de enige juiste omschrijving voor een bruiloft bij de Romeinse Herberg.

FEEST, BEDRIJFSUITJE

Je organiseert een feest, evenement, bruiloft of workshop, maar je wilt geen standaard accommodatie? Je wilt jouw gasten écht verrassen en meenemen naar een totaal andere wereld?  Kies dan voor de Romeinse Herberg als feestlocatie.

WORKSHOPS

Wat dacht je van een bijzondere workshop samen met jouw collega’s, relaties, familieleden of vrienden? Hierbij verzorgen we desgewenst arrangementen met buffet. Romeinse kookworkshop, workshop buikdans, workshop waterpijp, workshop Lauwerkrans, workshop Djembé spelen.

HERBERG ARRANGEMENTEN

Arrangementen voor groepen in de Romeinse Herberg. Met een groep is het fijn als je onbezorgd kunt genieten. De arrangementen van de Romeinse Herberg spelen hier op in. Van een kop koffie met de befaamde Hemelse koek tot een complete warme lunch.