Workshops

Naast heerlijk eten is er nog veel meer mogelijk in en rondom de Romeinse Herberg. Wat dacht je van een bijzondere workshop samen met jouw collega’s, relaties, familieleden of vrienden? Hierbij verzorgen we desgewenst arrangementen met buffet.

Let op: workshops zijn alleen als arrangement te boeken met minimaal 10 personen. Wij bieden deze workshops niet aan op vaste momenten. Het zijn workshops die specifiek voor uw gezelschap plaatsvinden.

ROMEINSE KOOKWORKSHOP

Uniek is onze Romeinse kookworkshop. Met traditioneel keukengereedschap worden Oosterse en Romeinse hapjes gemaakt onder de inspirerende begeleiding van de herbergier.

WORKSHOP BUIKDANS

Deze workshop wordt gegeven door een professionele buikdanseres en brengt je groep in Oosterse sferen. Via eenvoudige stappen maak je kennis met deze speciale manier van dansen, waarmee je lichaamsdelen leert bewegen waarvan je nog geen weet had. Een plezierige workshop waar we veel bij lachen.

WORKSHOP WATERPIJP

In de Oosterse sfeer van duizend-en-één-nacht kun je genieten van het gebruiksklaar maken en, als je wilt, roken van de authentieke Arabische waterpijp met fruittabak. We creëren voor deze workshop een gezellige, Oosters ingerichte ruimte met authentieke Bedoeïenen krukjes en Bedoeïenen kleding.

WORKSHOP LAUWERKRANS

Altijd al een keer op Julius Caesar willen lijken? Wij bieden je deze unieke kans. Tijdens deze workshop maak je onder begeleiding van verse bladeren jouw eigen lauwerkrans.

WORKSHOP DJEMBÉ SPELEN

Drums en percussie-instrumenten dienden verschillende muzikale doelen in het oude Rome, waaronder muziek voor ritmische dansen en Bacchiaanse vieringen, militair gebruik en de jacht. In groepen van 10 tot 200 deelnemers dansen de deelnemers met elkaar op de opzwepende ritmes en ervaren een samenspel dat een enorme eenheid en plezier met zich meebrengt.