Bedrijfsuitje in de Romeinse Herberg

Voor iedereen is er plaats in de Herberg. Ben je als bedrijf op zoek naar een unieke locatie voor een bedrijfsuitje? Maak dan kennis met de Romeinse Herberg. Gelegen in de Gelderse bossen van de Heilige Landstichting, dichtbij Nijmegen.

De Romeinse Herberg organiseert veel bedrijfsuitjes. Je kunt jouw bedrijfsuitje geheel zelf invulling geven. Wij bieden diverse workshops aan;

  • Romeinse kookworkshop;
  • Buikdans;
  • Djembée spelen;
  • Waterpijp;
  • Lauwerkrans maken.

Daarnaast laten wij jou graag kennis maken met de Oriëntaalse keuken. Denk aan heerlijk zelfgebakken Romeins brood, linzensoep, couscoussalades, heerlijke quiches, Romeinse speciaal biertjes, onze beroemde huisgemaakte falafel en ga zo maar door. Bij ons kun je kiezen voor diverse groepsarrangementen of buffetten.

Oosterse gastvrijheid en het vermogen om mensen te verbinden zijn eigenschappen die je in de Romeinse Herberg terug zult vinden. Deze eigenschappen typeren ook de gastheer Simom Mimon. Deze Bourgondiër uit Galilea is al sinds 1990 het vertrouwde gezicht van de Herberg.

Simon is een echte verhalenverteller, hij weet veel over de Romeinse geschiedenis en gerechten. Van huis uit heeft hij de Joodse en Arabische keuken meegekregen. Hij maakt graag tijd voor een praatje onder het genot van een heerlijk hapje en drankje.

Met een groep is het fijn als je onbezorgd kunt genieten. De arrangementen van de Romeinse Herberg spelen hier op in. Van een kop koffie met de befaamde Hemelse koek tot een complete warme lunch: je gasten gaan hierna met een voldaan gevoel weer op pad.

Wil je graag  (live) muziek of na de hand een dansfeestje? Alles is mogelijk in de Romeinse Herberg. Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsuitje.

Simon Mimon, de herbergier in hart en nieren, weet alle gasten een warm gevoel te bezorgen!

Dus op zoek naar een locatie voor een bedrijfsuitje? Maak kennis met de Romeinse Herberg!