De mooiste dag uit ons leven

Dit verhaal is allemaal begonnen met één vraag en één antwoord, waarop ik zei: ‘JA ik wil!’ Er is een hoop wat geregeld moet worden; een jurk, een trouwpak, de ringen, taart, en de locatie. De trouwlocatie is zeer bepalend hoe de dag eruit komt te zien. Wij zijn naar vele locaties geweest en zo ontdekten wij de Romeinse Herberg. Toen wij bij de Romeinse Herberg aankwamen wisten we niet wat we zagen. De zon begon te schijnen en even voelden het alsof we een reis naar Italië hadden gemaakt. We liepen door het sprookjesachtige straatje naar de locatie. Ik werd opslag verliefd op deze locatie. Herbergier Simon ontving ons met open armen, ook dat gaf ons een erg goed gevoel.

‘’Herbergier Simon heeft zijn belofte waargemaakt. Het is de mooiste dag van ons leven geworden. ‘’

DE LOCATIE

Wat is er nu zo speciaal aan deze locatie? De Romeinse Herberg heeft een wonderlijke uitstraling en beleving. Het is erg fijn dat je de hele dag op deze locatie kan blijven; de ceremonie, de foto’s, het diner en het feest. Geen gesjouw van locatie naar locatie. Dat bespaard een hoop geld en vooral TIJD. En tijd is wat deze dag niet kent. Het gaat zo snel dat elke besparende minuut zeer waardevol is.
Een dag voor onze bruiloft (03/06/2016) mochten we alles aankleden zoals wij het in gedachten hadden. Herbergier Simon had ook nog voor hulp gezorgd om het terras mooi te maken.

DE TROUWDAG | 04/06/2016

Het zonnetje scheen die dag en alles in de Romeinse Herberg zag er perfect verzorgd uit.

DE CEREMONIE

Na de worden JA IK WIL! werden de duiven losgelaten en stond het personeel van de Romeinse Herberg al klaar met de taart en zorgden zij ervoor dat iedereen een lekker glaasje prosecco in de hand had om een toost uit te brengen. Perfecte timing volgens de ceremoniemeesters. Als ik foto’s aan mensen laat zien zeggen ze: ‘Wauw! Het lijkt wel of je in het buitenland getrouwd bent’. En dan zeg ik: ‘Nee hoor, dit is gewoon in de Heilige landstichting nabij Nijmegen.’ Het weer zat ons ook mee, het zonnetje heeft de hele dag geschenen. Deze romantische plek waarin je wegdroomt vind je alleen maar bij de Romeinse Herberg. Geen enkele locatie kan hieraan tippen. Ik ben heel blij dat wij onze trouwdag hier hebben gehouden. De foto’s liegen er niet om, het is meer dan waard om zo te mogen trouwen.

HET DINER

Na de foto’s is het tijd voor het eten. Wij hadden onze bruiloft in Italiaanse stijl en dit had de Romeinse Herberg goed opgepakt. Het buffet was aangepast aan het thema. Alles was vers bereid en ze hadden zelfs een speciale pizzabakker in dienst. Alles was met zorg bereid en er was meer dan voldoende voor iedereen. Niemand was ook maar iets tekortgekomen.

HET FEEST

Het feest was aangebroken. Alle avondgasten werden door Herbergier Simon en onze ceremoniemeesters opgewacht met een busje bij de entree van het park. Met groepjes werden ze naar de feestlocatie gebracht. Het was echt geweldig dat alle familie, vrienden, collega’s en kennissen zo genoten van het feest en de locatie in de bosrijke omgeving. De woorden: ‘Dit is de beste bruiloft die ik ooit heb meegemaakt’ zijn meerdere keren benoemd. Op een bruiloft moet iedereen genieten en vooral de tijd van zijn leven hebben. Daarin heeft de Romeinse Herberg een grote bijdrage geleverd. Deze locatie maakt het FEEST! Drank was voldoende aanwezig en er is geen gast die met een leeg glas stond. De bediening liep hard voor onze gasten en je zag het personeel ook genieten op deze dag. Met een fakkeltocht liepen we naar de uitgang van het park en zo sloten wij deze bijzondere dag af.

‘Dit was echt de mooiste dag van ons leven en dat hebben wij mede te danken aan de Romeinse Herberg!’

Samenvattend, wil je trouwen op een romantische plaats? Waar alles kan en mag? Dan is de Romeinse Herberg een plek voor jou! Dit verhaal hebben wij geschreven, omdat wij iedereen de mooiste dag van hun leven gunnen. Bij de Romeinse herberg ben je daar 100% zeker van!

Met vriendelijke groet,
 Niky en Marilou Thijssen