Leren koken op z’n Romeins

In de Herberg is er plek voor iedereen. Of je nou een feest, een bruiloft, een bedrijfsuitje wilt organiseren of graag een workshop wilt volgen. Oosterse gastvrijheid en het vermogen om mensen te binden. Deze eigenschappen typeren Herbergier Simon Mimon. Simon Mimon is een echte Bourgondiër uit Galilea. Hij weet veel over de Romeinse geschiedenis en gerechten. Van huis uit heeft hij de Joodse en Arabische keuken meegekregen. 

De Romeinse Herberg biedt verschillende workshops aan die passen in de Romeinse/ Arabische stijl.

Kookworkshop

De meest gekozen workshop is de Romeinse Kookworkshop. Het leren koken van de meest heerlijke Romeinse/ Arabische gerechten. Denk bijvoorbeeld aan de lekkerste Arabische sausjes om vers gebakken Romeins brood in te dippen, heerlijke Romeinse salades, vlees/vis gerechten. 

Arabisch/ Oriëntaals eten hoeft niet ingewikkeld te zijn. Veel mensen koken vaak dezelfde gerechten. Gewoon omdat het makkelijk is. Oriëntaalse gerechten klinken ingewikkeld. De oosterse keuken biedt ongelofelijk veel smakelijke gerechten. En ook die kunnen eenvoudig zijn en gemaakt worden met een handvol ingrediënten. Het belangrijkste is:

  • Het selecteren van de juiste producten;
  • Het toevoegen van de juiste specerijen;
  • Het toepassen van de juiste kooktechnieken;
  • Het maken van de juiste smaakcombinaties. 

En deze 4 punten kun je het beste beheersen, door het stap voor stap uit te voeren met een professionele kok. Op deze manier leer je als de beste koken. Oefenen in een Romeinse omgeving met de bijpassende Romeinse verhalen. Herbergier Simon Mimon weet alles over Oriëntaalse producten. 

Maak kennis met de Romeinse keuken!

Kom langs in de Romeinse Herberg om een Romeinse Kookworkshop te volgen. Samen koken en oefenen onder begeleiding van een professionele Romeinse kok. Verbreed je kennis en maak kennis met een andere keuken. Het is niet alleen een workshop om nieuwe kennis op te doen, maar het is ook een perfect ontspanningsuitje. Er mag natuurlijk ook geproefd worden onder het genot van een heerlijk (Romeins) drankje. Na de hand krijg je alle Romeinse recepten die je geleerd hebt, mee naar huis om thuis door te oefenen. 

Een Romeinse kookworkshop. Een super idee voor als bedrijfsuitje, feestje, familie-uitje, teambuildinguitje of gewoon gezellig met een groep vrienden. Herbergier, Simon Mimon, in hart en nieren kan niet wachten om alle gasten een warm gevoel te bezorgen. 

Waar wacht je nog op! Plan snel jouw Romeinse kookworkshop!