Buffetten

De dinerbuffetten bestaan uit verschillende gerechten die je zelf kunt samenstellen. De hoofdgerechten worden opgediend in buffetvorm en worden aangevuld met Egyptische tuinbonen, rode bieten met rozijnen, broccoli met kaneel, saffraan rijst, verschillende verse salades, humus-sesamsaus, honingmosterdsaus, pikante saus en Romeins brood.

APICIUS € 29,00 PP

Twee hoofdgerechten en één nagerecht.

TRIMALGIO € 39,00 PP

Eén voorgerecht, drie hoofdgerechten en drie nagerechten.

Keuze uit de volgende gerechten:

Voorgerechten

Romeinse salade: verschillende slasoorten met tonijn, olijven, pijnboompitten, tomaaten en komkommer

Borekas: bladerdeeg gevuld met gekruide fetakaas, salade, pijnboompitten en honing mosterd dressing

Romeinse bouillonsoep: heldere bouillon met vlees en groenten

Huisgemaakte linzensoep geserveerd met Romeinsbrood

 

 

Hoofdgerechten

Romeins speenvarken of beenham met vijgensaus

Gebakken lamrundergehakt in een ragout met abrikozen en dille

Ambachtelijk bereide kippendij met zuidvruchtensaus

Rack van ambachtelijk gehouden kruidenvarkens

In zijn geheel gegaarde zalm met gepofte tomaten uit de oven

Gestoofde visfilet met verse dille en citrus met saffraan

Vegetarisch ovengerecht met paprika, aubergine en courgette, gegratineerd met kaas

Gestoofd lamsvlees in een oriëntaalse saus, op basis van aubergine, tomaat en rozemarijn

 

 

Nagerechten

Fruitsalade in een honingwijnsaus met munt

Zuidvruchtensalade: dadels, vijgen, abrikozen en nootjes in een wijnsaus

Huisgemaakte ijstaart met zuidvruchten

Warm fruit uit de oven met crumble