Zomer in de Romeinse Herberg

Midden in de Gelderse bossen vind je deze sprookjesachtige locatie: De Romeinse Herberg.

In de nagebouwde Romeinse Straat zie je Herbergier Simon Mimon al druk in de weer bij de bakkerij. Waar hij heerlijk vers Romeins brood bakt. De Romeinse bediening brengt de meest heerlijke lekkernijen het terras op: vers gemaakte quiches, appeltaart, Romeinse biertjes, vers gemaakte salades en de beroemde falafel.

Het terras van de Romeinse Herberg ligt tussen de bossen van Het Museumpark Oriëntalis. Heerlijk rustig, maar buitengewoon mooi.

De Romeinse Herberg heeft naast het lekkere Romeinse eten ook unieke muurbeschilderingen. Bij de Romeinse Herberg zijn namelijk Romeinse muurschilderingen te vinden. Deze beschilderingen zijn aangebracht met ‘secco techniek’ zoals de Romeinen dat vroeger ook deden. Dit werd gedaan in combinatie met Fresco. Deze unieke muurschilderingen kun je rondom en binnen bij de Romeinse Herberg vinden.

Het Museumpark Oriëntalis organiseert tijdens de zomer allerlei zomeractiviteiten. Dus kom gezellig langs met je familie/ vrienden. En kom dan tijdens het bezoek langs in de Romeinse Herberg voor heerlijke Romeinse gerechten en een drankje op ons zonnige terras.

Ook als je tijdens deze zomer op zoek bent naar een feestlocatie, trouwlocatie of locatie voor een bedrijfsuitje? Dan is er plek in de Romeinse Herberg, want in de Romeinse Herberg is er plek voor iedereen!

Wij hebben ook een erg leuk BBQ arrangement. Neem snel een kijkje!

Bekijk deze video over de zomerweken bij Museumpark Oriëntalis!

In het Museum is momenteel ook een expositie gaande: ‘Proeven in het Midden Oosten’. Herbergier Simon verwelkomt de mensen (zie afbeelding galerij).

Herbergier Simon Mimon en zijn personeel wachten op je! Tot ziens tijdens de zomerweken!